Wij zijn vijfde van Nederland!
Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op T 0187 - 491 376 E info@wapenvanstellendam.nl
Gratis WifiBij 't Wapen van Stellendam kunt u
gebruik maken van gratis WiFi

Cultuur, natuur en fietstocht

De theetuin de Halve Maan is gelegen aan de prachtige duinen van Goedereede. U kunt even uitrusten en genieten van het prachtige uitzicht of in de tuin onder het genot van thee, koffie en heerlijke eigen gebakken taart.

Natuurwandelingen
Natuurwandelingen in de Kwade Hoek en de Oostduinen. Sarette en/of Toon neemt u mee naar een gebied waar de natuur nog vrij spel heeft; zoet, zout zee, zand en wind scheppen een dynamisch en uniek natuurgebied.

Schilderworkshop in de natuur
Sarette neemt de deelnemers mee de natuur* in voor een schilderles. Een duinlandschap afgewisseld met kraakheldere duinmeren en een bos vormt het prachtige decor. U gaat dit vastleggen in een aquarel dat na afloop van een lijst wordt voorzien.

Stadswandeling Goedereede
Toon neemt u mee op een cultuur-historische reis door Goedereede die begint op de markt in 1312, en via Karel V, Paus Adrianus, Jonker Frans van Bredero en de laatgotische dom weer terugkeert op de markt voor een historisch glaasje.

Cultuur & natuur fietstocht
De kop van Goeree Overflakkee ook wel Goeree genoemd kent een afwisselend landschap. Oude cultuurgebieden als de schurvelingen, polderdijkjes en velden met bloemen, strand, zee, nieuwe en oude duinen. Op de fietstocht wordt Goedereede bezocht. De fietstocht is onder begeleiding van een gids die een aantal keren stopt om stil te staan bij de mooiste plaatsen.

Naar bovenkant pagina