Wij zijn vijfde van Nederland!
Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op T 0187 - 491 376 E info@wapenvanstellendam.nl
Gratis WifiBij 't Wapen van Stellendam kunt u
gebruik maken van gratis WiFi

Vergaderruimte

Naast de brasserie en cafetaria biedt ’t Wapen van Stellendam diverse mogelijkheden om uw gasten te ontvangen in één van onze zalen. Of het nu gaat om een workshop, presentatie of een vergadering.
Het kan allemaal in ’t Wapen van Stellendam.

Vergaderzaal
Bent u op zoek naar een vergaderzaal?. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van het aantal personen en de door u gewenste opstelling kunt u in één van onze zalen terecht. Wij zorgen, op reservering, voor een flip-over, beamer, scherm, gratis WIFI en geluidsspeakers. Voor de lunch tijdens de pauze van de vergadering bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij hebben diverse mogelijkheden van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner.

Lunch
De lunch tijdens of na een vergadering kan worden geserveerd in de vorm van een broodjesbuffet in een van onze zalen. Ook is het mogelijk om een broodjesbuffet te laten bezorgen in de zaal of om een à la carte lunch te reserveren in de brasserie van ’t Wapen van Stellendam.

Diner
Na een lange dag vergaderen heeft u de mogelijkheid om in ’t Wapen van Stellendam te dineren. Indien u met een groter gezelschap bent adviseren wij een buffet. Daar kunt u in een aparte zaal gebruik van maken.
Ook is het uiteraard mogelijk om na uw vergadering à la carte te dineren in de brasserie, wij bieden diverse mogelijkheden voor 2 of 3 gangen menu’s.

4-uurs basisarrangement
Onbeperkt koffie, thee en tafelwater
Flip-over met papier en stiften
€ 6,50 per persoon

4-uurs comfortarrangement
Onbeperkt koffie, thee en tafelwater
Gebak of cake
Flip-over met papier en stiften
Fruit
Mini Candybars
€ 9,75 per persoon

Arrangement is exclusief

  • zaalhuur van € 25,00
  • Beamer en scherm € 17,50
Naar bovenkant pagina