Arrangementen

Uiteraard verzorgt ‘t Wapen van Stellendam ook diverse arrangementen voor wanneer u écht iets bijzonders wilt ervaren. Bijvoorbeeld als u iets te vieren heeft. Met diverse culinaire hoogstandjes toveren wij uw uitstapje naar onze brasserie om in een onvergetelijke belevenis.

Verjaardags arrangement

Ziet u op tegen alle drukte en het werk rondom uw verjaardag, ’t Wapen van Stellendam biedt u de mogelijkheid uw feestdag bij ons in het restaurant te vieren. U ontvangt uw gasten in één van onze sfeervolle zalen. Wilt u het groots aanpakken in de vorm van een stukje entertainment of muziek, of wenst u wat meer rust en intimiteit? Het is uw feestje, samen maken wij er iets moois van!

Verjaardagsarrangement:
- Tijdsduur 4 uur
- Onbeperkt drankgebruik, met uitzondering van buitenlands gedistilleerd
- Gevarieerd assortiment van twee koude en twee warme hapjes per persoon
- Op de tafels diverse zoutjes en gemengde noten
- Inclusief zaalhuur
- Koffie/Thee met diverse soorten gebak

€ 20,50 per persoon

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Menutopper

Wanneer u een avondje uit eten gaat, verwacht u uiteraard iets bijzonders. Bij ‘t Wapen van Stellendam maken wij uw avond extra speciaal door onze Menutopper aan te bieden. Dit is een 3 of 4 gangendiner met de meest luxe gerechten. Voor ieder wat wils en met liefde bereid! En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Bekijk OOK ONS assortiment voor cateringen

Happen en trappen

Ook kunt u bij ons genieten van het Happen en Trappen arrangement. Dit concept biedt de lekkerste fietstochten van heel Nederland en België aan. En daar kan de mooie omgeving van Goeree-Overflakkee natuurlijk niet bij achterblijven. Meer weten over deze culinaire fietsroute? Neem dan een kijkje op de website van Happen en Trappen.

Ontdek de activiteiten in de omgeving