Groepen

Buffetten

Wij hebben goed nagedacht over hetgeen gasten prettig vinden. De filosofie van 't Wapen van Stellendam is eenvoudig: “Wanneer u in een restaurant en buffet gaat eten, is het vaak druk. Maar dat wilt u aan tafel en bij het buffet niet merken”.Wanneer u bij ons naar het buffet loopt, is er volop ruimte en hoeft u nauwelijks te wachten. We hebben daarnaast bewust gekozen voor wat grotere tafels en mooie stoelen.

*Buffetten vanaf 30 personen. (In overleg doordeweeks minimaal 20 personen)

Speciale menu’s voor grote groepen

Voor gezelschappen van vijftien of meer personen hebben we speciale menukeuzes samengesteld. Dit zijn verschillende menu’s.

Met een grote groep uit eten? Bij 't Wapen van Stellendam verwelkomen we graag jouw grote gezelschap. Wat de gelegenheid ook is. Een verjaardag, feestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? In ons restaurant in Stellendam verzorgen we de omlijsting van jouw gezellige middag of avond. Kom gezellig uit eten met een grote groep en geniet van een lunch of diner. Je kiest vooraf het gewenste menukeuze, en op de middag of avond zelf maken alle gasten zelf, per gang, een keuze voor het gerecht.

*Menukeuze is mogelijk vanaf 15 personen