Catering

De catering & partyservice van ‘t Wapen van Stellendam is onze trots. Jarenlange ervaring is onze garantie voor de beste catering op uw evenement. Of het nu gaat om een sprankelende huwelijksdag, een onvergetelijk jubileum, een origineel bedrijfsfeest, vergaderlunches of recepties. Met oog voor smaak en kwaliteit verzorgen wij uw catering.

Vertel ons uw wensen

Dankzij onze uitstekende leverancier kunnen wij de versheid van producten garanderen. Onze koks staan dan ook voor de kwaliteit van hun producten en vullen dit graag met veel creativiteit voor u in. Persoonlijk overleg is onze sleutel tot succes. Misschien kost het iets meer tijd, maar dat hebben wij er graag voor over. Zo weten wij van tevoren precies wat u wenst.

Bestellen en bezorgen

Hoogste tijd voor een kennismakingsgesprek! Neem vooral contact met ons op via het contactformulier, dan verwelkomen wij u graag in ons prachtige bedrijf in Stellendam. Nadat al uw wensen bij ons duidelijk zijn, verzorgen (en bezorgen) wij de catering geheel zoals u van ons verlangt. Bestellingen voor maandag graag in overleg.