Eenvoudige maaltijden

De mogelijkheden bij ‘t Wapen van Stellendam zijn eindeloos. U kunt uiteraard gerechten van de reguliere menukaart online bestellen of juist kiezen voor uitgebreide catering voor feesten en recepties. Maar ook eenvoudige lunches en maaltijden voor thuis of op het werk behoren tot de mogelijkheden.

Online maaltijden bestellen

Grootmoeders maaltijden

Een bijzondere vorm van catering is de keuze voor ‘grootmoeders maaltijden’. Bestelt u minimaal 3 warme en koelverse maaltijden voor jong en oud, dan kunt u zelf bepalen wanneer u eet. De gerechten zijn namelijk eenvoudig te bereiden in de magnetron. Tijdens de rit naar uw locatie worden de verse gerechten warm gehouden in speciale warmhouders, zodat de voedingswaarde en vitamines optimaal worden behouden. Gezond en lekker!

  • Wisselende menu’s: gekookte aardappelen, warme groenten en vis of vlees
  • Afwisselend met toetje en soep
  • Wij leveren van dinsdag tot en met zaterdag, voor de zondag en maandag leveren wij koelverse maaltijden er bij.
  • Voor een warme maaltijd betaalt u €8,50 per maaltijd en voor koelverse menu’s €7,50 per maaltijd. 

Vergader- of lunchschaal

De vergadering of lunch op uw werk maken wij vele malen leuker met heerlijke broodjes. Deze bezorgen wij reeds bij diverse bedrijven in de regio. Ook overwerken wordt een stuk plezieriger met luxe broodjes, een stuk fruit en een flesje frisdrank erbij. De lunchschaal kunt u zelf samenstellen: de keuze is reuze! 


Neem contact met ons op