Feesten en recepties

Voor zowel kleine als grote groepen verzorgt onze Catering & Party service prachtige buffetten. Van amuses, luxe hapjes en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Samen met u bespreken we alle mogelijkheden, zodat de catering geheel naar wens verloopt. Wilt u geen catering op locatie, dan kunt u ook onze locatie huren voor feesten en recepties.

Meer informatie over locatie huren

Thema buffetten

Onze creativiteit kent geen grenzen! Ook wanneer u een themafeest organiseert, kunnen wij een bijpassende catering samenstellen. Of het nu gaat om een bruiloftsreceptie op het strand, een oranjefeest, een feest waarbij uw bedrijf centraal staat of een feest met een internationaal tintje: wij regelen het voor u. Van onze bijzondere themabuffetten zullen uw gasten lang nagenieten. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons Italiaans Buffet? Of ons unieke Poterbal buffet? Laat u met een gerust hart inspireren door onze mogelijkheden en ervaar zelf waarom zoveel gasten u voorgingen. 

Catering voor bruiloften

Heeft u trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! ’t Wapen van Stellendam Catering & Party Service helpt u graag om te zorgen dat het een heerlijke en onvergetelijke dag wordt.
Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we vrijblijvend wat uw wensen zijn.
Wij nemen de gehele catering organisatie uit handen zodat u op deze prachtige dag onbezorgd kunt genieten van elkaar, de gasten én natuurlijk de catering. 

Barbecue

Wilt u samen met uw familie, vrienden, kennissen, collega's, club of vereniging genieten van een super barbecue? En wilt u zich tussen uw gasten begeven in plaats van uren achter de barbecue staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij grillen voor u vlees en vis van superkwaliteit. De gegrilde producten worden samen met salades, (stok)brood, sauzen e.d. voor u gepresenteerd in buffetvorm. Wij verzorgen de BBQ compleet. Ook is het mogelijk om een compleet pakket met salades, vlees, vis en een barbecue te bestellen zonder personeel.

Saladeschotels

Een catering of buffet is niet compleet zonder onze koude saladeschotels. Bijzonder smakelijk en bovendien een lust voor het oog! De saladeschotels worden zeer fraai gegarneerd en gepresenteerd op roestvrijstalen schalen of wegwerpschalen. De salades zijn te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Ook zijn ze eventueel uit te breiden met stokbrood en kruidenboter. 

Thuis borrelen

Ook wanneer u thuis wilt borrelen, bijvoorbeeld op een verjaardag, zijn wij graag uw cateraar. Bij ons kunt u heerlijke warme en koude hapjes bestellen om mee te borrelen. Ook ideaal om met uw collega’s de werkweek af te sluiten! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Online catering bestellen