Kindvriendelijk

Bij ‘t Wapen van Stellendam zijn kinderen meer dan welkom. Sterker nog, we zijn gek op kinderen! Zo kunt u bij ons zelfs kinderfeestjes vieren en hebben we een speciaal kinder verjaardagsboek.

Kinderfeestje

Ons cafetaria is de ideale locatie om een gezellig kinderfeestje te vieren. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, bijvoorbeeld het ophangen van slingers en ballonnen. Bovendien is geen afwas en frituurlucht in uw huis een hele fijne extra. Ons kindermenu kost slechts €6,- per kind en bestaat uit de volgende lekkernijen:

  • Kinderfrietje met ketchup, mayonaise of curry
  • Keuze snack (Frikandel, kroket, kaassouflesse of kipnuggets)
  • Fruit shoot
  • Softijsje met Discodip
  • Een leuke verrassing

Kinder verjaardagsboek

Op zoek naar een origineel cadeautje voor een jarig kind? Wie 10 jaar of jonger is mag bij ons zijn of haar naam, adres en geboortedatum invullen. Dan zorgen wij ervoor dat het kind op zijn verjaardag een leuke verjaardagskaart krijgt die recht geeft op een gratis kinderbox. Dat wordt smullen! Het is natuurlijk ook mogelijk om het kinderfeestje bij ons te vieren. Kom het verjaardagsboek invullen en vraag meteen naar de mogelijkheden. Of stel uw vraag via het contactformulier.