Omgeving

Als brasserie in het centrum van Stellendam bieden wij ook diverse outdoor activiteiten aan. Zelfs wanneer u hier vandaan komt, kunnen wij u verrassen met de schoonheid van uw eigen omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Rondrit met de huifkar

Stoeterij van der Wel biedt u de mogelijkheid om met een huifkar een rondrit te maken door het monumentale stadje Goedereede. Ook de omliggende natuur rondom Goedereede en Ouddorp liggen op de route. Een unieke ervaring en zeker een aanrader!

Cultuur, natuur en fietstocht

Ook op het gebied van cultuur en natuur bent u op Goeree-Overflakkee op de juiste plek. Kies bijvoorbeeld voor een natuurwandeling met gids in de Kwade Hoek en de Oostduinen. Ook kunt u deelnemen aan een schilderworkshop in de natuur, middenin een prachtig decor. Een historische stadswandeling door Goedereede behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een fietstocht door het afwisselende landschap van Goeree Overflakkee? Onder begeleiding van een gids ontdekt u de mooiste plekken van het eiland. Tot slot is theetuin de Halve Maan in Goedereede zeker een aanrader. Onder het genot van thee, koffie en een heerlijk eigen gebakken taart geniet u van een prachtig uitzicht.

Genieten in de omgeving

Diverse mooie bedrijven in de omgeving van Stellendam kunnen wij u aanraden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een camping, een beachhotel of een luxe vakantiepark? Overnachten in de omgeving van ‘t Wapen van Stellendam is zeker aan te raden op de volgende plekken:

Bekijk arrangementen >