Omgeving

Als brasserie in het centrum van Stellendam bieden wij ook diverse outdoor activiteiten aan. Zelfs wanneer u hier vandaan komt, kunnen wij u verrassen met de schoonheid van uw eigen omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Fluisterbootjes / sloep

De havenkanalen in onze omgeving zijn de onontdekte parels voor vaarrecreanten. Huur een Groene Vaart Sloep en geniet van de fluisterstille Stellendamse haven. Vanaf de plek waar vroeger de vissersschepen lagen afgemeerd, vaart u direct het groene landschap in. Via het havenkanaal is het een mooi stuk varen op de Kop van Goeree. Langs weilanden, bosjes en bloemrijke dijken richting de vogelrijke plas. Na een korte vaarinstructie kunt u - zelfs zonder een vaarbewijs - genieten van dit unieke vaargebied.

Kajaks huren

Ook met een kajak kunt u diverse veilige en spannende routes op Goeree-Overflakkee ontdekken. U kunt een 1 of 2 persoons kajak bij ons huren. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zo met elkaar leuke tochten varen. Mocht u slecht weer treffen, dan boeken we de tocht gratis om voor u.

Rondrit met de huifkar

Stoeterij van der Wel biedt u de mogelijkheid om met een huifkar een rondrit te maken door het monumentale stadje Goedereede. Ook de omliggende natuur rondom Goedereede en Ouddorp liggen op de route. Een unieke ervaring en zeker een aanrader!

Cultuur, natuur en fietstocht

Ook op het gebied van cultuur en natuur bent u op Goeree-Overflakkee op de juiste plek. Kies bijvoorbeeld voor een natuurwandeling met gids in de Kwade Hoek en de Oostduinen. Ook kunt u deelnemen aan een schilderworkshop in de natuur, middenin een prachtig decor. Een historische stadswandeling door Goedereede behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een fietstocht door het afwisselende landschap van Goeree Overflakkee? Onder begeleiding van een gids ontdekt u de mooiste plekken van het eiland. Tot slot is theetuin de Halve Maan in Goedereede zeker een aanrader. Onder het genot van thee, koffie en een heerlijk eigen gebakken taart geniet u van een prachtig uitzicht.

Genieten in de omgeving

Diverse mooie bedrijven in de omgeving van Stellendam kunnen wij u aanraden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een camping, een beachhotel of een luxe vakantiepark? Overnachten in de omgeving van ‘t Wapen van Stellendam is zeker aan te raden op de volgende plekken:

Bekijk arrangementen >