Gewonnen prijzen

‘t Wapen van Stellendam is al jaren een bekende naam in Stellendam en omgeving. We staan bekend om de gezellige en gemoedelijke sfeer, en dat wordt regelmatig beloond! Naast het feit dat we uiteraard in het bezit zijn van meerdere hygiënecertificaten die onze expertise aantonen, zijn we gedurende de afgelopen jaren ook regelmatig in de prijzen gevallen. 

Cafetaria Top 100

‘t Wapen van Stellendam heeft bijvoorbeeld  vijf jaar op rij in de top 10 van de Cafetaria Top 100 gestaan! Deze prijs werd erkend door een vakjury die de kwaliteit van het eten beoordeelde, en daarbij ook keek naar de presentatie, hygiëne, vakmanschap en gastvrijheid. In 2017 waren wij zelfs provinciewinnaar van Zuid-Holland én zevende van heel Nederland; een mooi compliment! Hoogtepunten in onze beoordeling waren de verzorgde indruk, de hygiëne en de gastvrijheid.

Terras Top 100

Ook in de Terras Top 100 hebben wij een mooie plek in de top 20 weten te bemachtigen. Deze ranglijst wordt elk jaar samengesteld door Misset Horeca - een platform voor de horecabranche - en is gebaseerd op anonieme bezoeken door een onafhankelijke en vakkundige jury.

Gold Award

Dat onze gasten ook te spreken zijn over de kwaliteit die wij als cafetaria en brasserie leveren, blijkt uit de Gold Award die wij in 2019 hebben gewonnen! Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Cafetaria van het Jaar in de gemeente Goeree-Overflakkee’! Een mooie waardering vanuit onze klantenkring, waar we maar wát trots op zijn.

Goed Gefrituurd Keurmerk

Ons cafetaria is daarnaast in het bezit van het Goed Gefrituurd Keurmerk; een keurmerk waarmee we ons onderscheiden binnen onze branche! Dit keurmerk geeft aan dat wij aan alle voorwaarden voldoen op het gebied van de drie pijlers: vakmanschap, veiligheid & hygiëne en verantwoordelijkheid. Zeker onze frikandellen zijn het proberen waard! Wij werken namelijk met de frikandellen van Vanreusel die bekroond zijn tot de lekkerste frikandellen van Nederland!

De kwaliteit en gastvrijheid van ‘t Wapen van Stellendam zelf ervaren? Dat kan! Bekijk eens ons menu of reserveer uw tafel direct!


Menu

Reserveren