Sponsoring

Aan mooie initiatieven en organisaties in ons land dragen wij graag ons steentje bij. Zo steunen wij diverse lokale evenementen en organisaties en de organisatie KNRM al jaren met veel plezier.

Lokaal

Jaarlijks sponsoren wij Koningsdag in Stellendam. Dit doen wij met veel plezier.
Wij sponsoren onder andere de tent die bij ons in de Voorstraat staat. Er staat ieder jaar een bar van ons in de tent en met de live muziek is het altijd gezellig. 
'S ochtends geven wij gratis koffie met een zoetigheid weg en kinderen kunnen tegen inlevering van een bonnetje wat ze tijdens de spelletjes kijgen een gratis ijsje komen halen.

Wij sponsoren diverse locale sportclubs, waaronder V.V. Stellendam en V.V. Melissant.

Vrienden van Carmen

Stichting Vrienden van Carmen is een enthousiast wielrennersteam welke door te fietsen geld wil inzamelen voor onderzoek naar hersentumoren. In januari 2011 is er bij Carmen Kievit uit Sommelsdijk een kwaadaardige hersentumor geconstateerd. Op dat moment was ze 20 jaar. Na jaren van behandelingen is Carmen op 25 jarige leeftijd 1 december 2015 overleden. Om geld in te zamelen voor de stichting Stop Hersentumoren richt Daaf, de vader van Carmen in december 2014 een wielrennersteam op om met elkaar de krachten te bundelen. Dat is wat zij met elkaar willen doen. Fietsen voor het goede doel, deelnemen aan mooie tochten en de wielertoertocht ieder jaar in mei.

Bij ons in de zaak staat een een potje waar wij geld inzamelen voor de stichting Vrienden van Carmen.

KNRM

De KNRM is een organisatie bestaande uit 1.300 vrijwilligers, ondersteund door enkele beroepsschippers en personeel van het hoofdkantoor IJmuiden. Deze zelfstandig opererende, ongesubsidieerde organisatie redt kosteloos mensen op zee en open water. Zonder wat extra steun kan de KNRM hun werk dus niet doen. Met veel plezier zijn wij daarom sponsor van deze organisatie!

Meer over de KNRM >