Sponsoring

Aan mooie initiatieven en organisaties in ons land dragen wij graag ons steentje bij. Zo steunen wij het goede doel Villa Pardoes en de organisatie KNRM al jaren met veel plezier.

Villa Pardoes

Ons bedrijf is kindvriendelijk en behulpzaam van aard. Om ook kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte te helpen, steunt ‘t Wapen van Stellendam Villa Pardoes. Dit goede doel biedt kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een gratis vakantieweek aan. Ouders, opa en oma, broertjes en zusjes (tot 6 personen) gaan natuurlijk mee, anders is het geen vakantie. Villa Pardoes is gericht op ontspanning, plezier maken en genieten voor het hele gezin. Even geen gedokter, geen ziekenhuisbezoek; alleen maar lol maken in pretparken, zwembaden, musea, bioscopen en dierentuinen.

KNRM

De KNRM is een organisatie bestaande uit 1.300 vrijwilligers, ondersteund door enkele beroepsschippers en personeel van het hoofdkantoor IJmuiden. Deze zelfstandig opererende, ongesubsidieerde organisatie redt kosteloos mensen op zee en open water. Zonder wat extra steun kan de KNRM hun werk dus niet doen. Met veel plezier zijn wij daarom sponsor van deze organisatie!

Meer over de KNRM >