Locatie huren

Heeft u iets te vieren? Onze sfeervolle vernieuwde zalen zijn meer dan geschikt voor diverse bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan feesten, partijen, vergaderingen en recepties. Ook is onze locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Ons gastvrije personeel staat graag voor u klaar!

Ruime zalen voor bijeenkomsten

In vergader- en partycentrum ‘t Wapen van Stellendam vindt u 2 zalen voor groepen tot 150 personen. De zalen zijn ruim opgezet en bieden daardoor een rustige omlijsting voor uw bijeenkomst. Ook voor een congres, vergadering, cursus of training zijn de ruimtes dus meer dan geschikt. Wij zorgen, op reservering, voor een beamer, scherm, microfoon, gratis WiFi en geluidsspeakers.

Uw bijeenkomst maakt u compleet met de juiste hapjes. Als lunch kunt u kiezen voor een broodjesbuffet of lunch à la carte. Na een lange dag vergaderen kunt u ook kiezen voor een uitgebreid diner, eventueel in de vorm van een buffet. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Sfeervolle ruimtes voor partijen

’t Wapen van Stellendam biedt u vele mogelijkheden voor het geven van recepties, het vieren van verjaardagen, bruiloften, personeelsfeesten, etc. Kortom, voor alles wat er maar te vieren valt. Om verrassingen achteraf te voorkomen bieden wij u hierbij de mogelijkheid het drankverbruik af te kopen. Dit betekent onbeperkt drankverbruik op basis van het Binnenlands Gedistilleerd assortiment. 

Ook voor een hapje en een drankje bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij verzorgen diverse buffetten voor groepen van meer dan 20 personen. Uiteraard kunt u bij een kleinere groep ook de mogelijkheden voor een passend buffet met ons doornemen. Dat geldt tevens voor specifieke wensen op basis van geloofsovertuiging, dieet of allergieën. Alles is bij ons mogelijk! Zelf buffetten samenstellen is geen enkel probleem, maar u kunt ook een keuze maken uit onze vooraf samengestelde specialiteiten. Voor het dessert hebben wij zelfs een heerlijk tapas dessert of onbeperkt softijs.