Over ons

Midden in het centrum van Stellendam vindt u ons prachtige bedrijf. In ‘t Wapen van Stellendam is de sfeer altijd gezellig en gemoedelijk. Een natuurlijke lach en een goed humeur staat bij ons voorop. U wordt dan ook met veel liefde ontvangen in onze brasserie. Daar vindt u maar liefst 140 zitplaatsen. En buiten kunt u plaatsnemen op één van de 120 zitplaatsen van onze terrassen.

Reserveer een tafel

Bekroond met diverse prijzen

‘t Wapen van Stellendam is door de jaren heen bekroond met talloze prijzen. Zo staan wij onder andere al 5 jaar op rij in de top 10 van de Cafetaria Top 100. Dit jaar waren wij zelfs provinciewinnaar van Zuid-Holland én zevende van heel Nederland.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerk(st)ers voor in de brasserie of in de cafetaria. Dus heb jij pit, ben je een teamplayer en wil je hard werken? Ook in de avonduren en in de weekenden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar versterking voor in de cafetaria en de brasserie. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. 

Spaarkaart

Onze vaste gasten verdienen uiteraard een beloning in de vorm van extra veel voordeel. Met onze spaarkaart spaart u snel en eenvoudig voor kortingen. Bij iedere besteding van €3,50 ontvangt u een punt op uw spaarpas.* Al bij 25 punten kunt u uw punten inleveren voor een aantrekkelijke korting van €3,50.
Het actuele spaaraanbod:

  • €3,50 korting = 25 punten
  • €7,00 korting = 50 punten

*Uitgesloten van spaarpunten: drank, aanbiedingen en acties, brasserie en lunchkaart, arrangementen. U kunt maximaal 50 punten per bestelling inleveren en punten zijn niet in te wisselen voor contant geld.